воскресенье, 30 марта 2014 г.

Моя майбутня професія

Не раз мені доводилося чути від дорослих, як важливо знайти своє місце у житті. Тоді я над цим не замислювалася, бо знала, що моє місце в моїй родині, в школі, серед друзів. І тільки зараз зрозуміла, наскільки це важливо - обрати свій вірний шлях, який пов'язаний  ще і з професією.

Ким  бути? Це питання стоїть перед кожним випускником, який сьогодні закінчує школу. Ось і я поставила собі таке питання і почала міркувати. По-перше, я вирішила обрати творчу професію, оскільки мені це дуже подобається і це цікаво. По-друге, професія повинна приносити задоволення. Я вирішила стати хореографом, оскільки з дитинства мене віддали на танці, і у мене до цього є певні здібності.


Хореограф - дуже ритмічна та жива професія. Він працює з танцюристами, щоб додоти їх рухам завершеність, яка предстає перед глядачами у вигляді танцювального твору. Ще, хореограф розробляє  ідеї, нові рухи, проводить оцінювання і відбір танцюристів, підбирає костюми, музику тощо. У конкурентному середовищі виживають лише найкреативніші та оригінальніші майстри. Хореографи повинні прекрасно знати танець і самі вміти танцювати, нехай і не феноменально. Потрібно буде шукати натхнення, створювати ідеї. Тобто, це дуже захоплююча, цікава професія, і я сподіваюсь, що я дуже вдало побудую свою кар'єру. 

Хореограф не професія - це спосіб життя.

2 комментария:

  1. YouTube TV - youtube-channel-free
    Discover videos, audio and videos related to YouTube TV, the best free YouTube video youtube mp3 video by YouTube channel. YouTube channel. YouTube channel. Rating: 5 · ‎11 votes

    ОтветитьУдалить
  2. Mohegan Sun, CT - Casino Directory - JetXtra
    Find 강릉 출장샵 the 여수 출장마사지 cheapest and quickest way to get from 충청남도 출장안마 Mohegan Sun, CT to Mohegan Sun. Check the time and check if 세종특별자치 출장안마 there's an opening 광주 출장마사지 today.

    ОтветитьУдалить